Geilo - Opplevelser på høyt nivå

Geilo er viden kjent for skisport og ideelle vinterforhold. Bygda har satset på skiturisme siden 1935, da en av landets første slalåmrenn ble arrangert her. Den første skiheisen, Geilo Taubane, åpnet i 1954. I dag kan Geilo skilte med 18 skiheiser, 39 nedfarter, snowboardområder, skiskoler, skikroer og alt som hører et skisted til. Det er flotte, tilrettelagte områder for barn i skisenteret. For langrennsløpere ligger 550 km velpreparerte turløyper klare for skøyting og klassisk. Løypene holder topp internasjonal standard og passer for alle. Sesongen er lang og snøsikkerheten høy.

Sommerstid er Geilo et eldorado for fjellvandrere, syklister, ryttere på hesteryggen og sportsfiskere – og for de som foretrekker actionfylte aktiviteter som rafting og brevandring. I Geilo sentrum er det et livlig, passe urbant miljø med varierte butikker og koselige kaféer. For de som er interessert i mer kulturelle tilbud kan Geilojordets gamle hus og utstillinger, Langedrag Naturpark og Geilo kulturkyrkje nevnes som noe av det som kan oppleves på Geilo en fin sommerdag.

 

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotorget
Geilotorget Geilotorget Geilotorget