Hva er Geilotorget?

Navnet Geilotorget gjenspeiler plasseringen i sentrum. Her er du tett på jernbanestasjonen, skiløypene, turløypene, gode restauranter og alle andre fasiliteter som gjør Geilo til en spesiell destinasjon. Vi tror dette bygget kommer til å bli et sentralt møtepunkt og ikke minst et signalbygg på Geilo.

Bygget strekker seg over syv plan, samt to underjordiske parkeringsetasjer. Den nederste parkeringsetasjen vil være forbeholdt leilighetene. På planet over ligger p-plassene tilknyttet butikken til NorgesGruppen / Geilo Handelslag. Deres Sparbutikk er stor og moderne. Her finner du ferskvaredisker, bakeri, klesbutikk med mer.

Oppover i etasjene er det flere næringsarealer. I hovedsak dreier dette seg om arealer tilknyttet områdene mot bankplassen og Geilovegen. Her er det god plass til butikker, restauranter og andre servicefasiliteter. Ellers i bygget er det avsatt plass til 54 leiligheter. Dette er leiligheter som er rettet både mot bolig- og fritidsmarkedet.

Fellesutgifter

Fellesutgifter dekker vedlikeholds­fond, felles strøm garasjeanlegg, brøyting/grusing, felles byggforsikring (ikke innbo og løsøre), forretningsfører, felles vaktmestertjeneste og diverse. Felleskostnadene ble i 2020 fastsatt til Kr. 18,-. TV og internett er inkludert i denne prisen.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotorget
Geilotorget Geilotorget Geilotorget