Arkitektur og innhold

Bygningsmassen er oppført rundt et rolig torg. Dette for at leilighetene skal ha et skjermet uteareal. Fasadene er knekt opp ved en rekke hjørner og nivåforskjeller for å skape et harmonisk bygg. Videre er det vektlagt at bygget trappes naturlig innover tomten. Utvendige vegger har en pen kombinasjon av murpuss og panel. Fargene er i hovedsak lyse gråtoner på murpuss, mens trepanelet er mørkebrunt. Vinduer og dører har en lysere farge. Denne kombinasjonen gir et harmonisk bygg, samtidig som det passer inn med øvrig bebyggelse.

Sammensetningen med forskjellige materialer bidrar også til at fasaden brytes naturlig opp og gir dybde. Materialene som er valgt krever minimalt vedlikehold og gir følelsen av et nytt bygg i mange år fremover. Store vindusflater sikrer leilighetene mye lys og gode utsiktsforhold. Alle leilighetene har terrasse/balkong. Leilighetene har god standard og alt er utført med solide materialer. I etasjeskillene er det betongdekke, som i sammenheng med andre tiltak sikrer optimal støyreduksjon mellom enhetene.

Parkering
Inkludert i kjøpesummen medfølger det egen garasjeplass i den nederste parkeringsetasjen. Her er det direkte adkomst til heis oppover i etasjene. Noen av plassene kan selges til leilighetskjøpere som ønsker to faste plasser, prisen på disse finner du i prislisten. Det medfølger også en privat sportsbod til hver leilighet.

 

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotorget
Geilotorget Geilotorget Geilotorget