Byggeprosess Geilotorget


Fasade GeilotorgetOktober 2016: Det er nå 3 år siden byggestart. 19 leiligheter er solgt og Geilo Handelslag leverer både delikatesser, gode klær og post til fastboende og ferierende. Bruk gjerne litt av tiden til å se bilder i dette albumet fra hele byggeprosessen. Bygget og arealene rundt vil finpusses og ferdigstilles i tur og orden i løpet av den neste tidsperioden.


Lykkelig beboer på GeilotorgetApril / mai 2016: Like etter påsken 2016 har flere leiligheter blitt ferdige i bygget og beboere har flyttet inn. Flere bilder fra leilighetene kan du finne i vårt album for byggeprosessen på vår Facebook-side.

 


Geilotorget, leilighet, geilo, hallingdal, hytteservice, Våren 2016: Fra januar til mars har det vært travelt på Geilotorget. I april vil første leilighet overleveres. Vi har jobbet med innvendige detaljer som elektrisk anlegg, vann/avløp, tak og vegger etc. Bildet illustrerer arbeidet som foregår på innsiden nå, tatt i en av leilighetene i sjette etasje. Vi kommer tilbake med flere bilder rundt overdragelsen her på disse nettsiene og på vår Facebook-side. Følg oss på Facebook for å være oppdatert på byggeprosessen, informasjon fra alle våre prosjekter, samt oppdateringer på hva som skjer i hallingdal (se også: hvaskjerihallingdal.no).


Fasade GeilotorgetHøsten 2015: Fra sensommeren (august) og frem til skrivende stund (desember) har det skjedd veldig mye på Geilotorget, men ikke alt har blitt dokumentert med bilder. Siste nyhet fra Geilotorgets byggeprosess er forøvrig at fasade er 90% ferdig. Rekkverk og litt finpuss mangler på fasaden. Dette er detaljer vi kommer tilbake til så snart vær og føret tillater det. Vi er godt i gang med innvendig arbeid med leiligheter og alle detaljer rundt (infrastruktur, gang, vegger, isolering, kledning osv.).

Utsikt GeilotorgetUtsikt fra sjuende etasje på Geilotorget mot vest. Vakker høst på fjellet!

Fra Sparbutikken28. juli 2015: Vi er nå ferdige med støping av torget på andre og tredje etasje. På oversiden av bygget jobbes det videre med fasade. Noen av oss har for tiden sommerferie, men når alt mannskap er tilbake fortsetter vi for fullt med ytterkledningen av bygget. Dagens bilder (se alle bildene på facebook.com/hallingdalhytteservice) viser også et glimt av hvor åpent og flott det blir i området rundt Geilotorget, når Geilo Tomteservice og Aakerholt Steen&Lund kommer i havn med Vann/avløp, veiarbeid og Hardangermuren på Geilo Stasjon.

Åpning av Spar GeiloDen 19. juni åpnet Geilo Handelslag sin nye flotte Sparbutikk og klesbutikken "NO.1" på Geilotorget. Butikkene har et stort vareutvalg som passer for de fleste. I dagligvarebutikken kan du handle ferske gode råvarer. Stort utvalg i frukt og grønt, egen bakeriavdeling, ferskvaredisk med mer. Klesbutikken har fått navnet sit "NO.1" fordi Geilo Handelslag var først ute med klesbutikk på Geilo. Nå, i 2015, er de tilbake på samme tomten de var i tidsrommet 1914 til 2006. (Les hele historien om Geilo Handelslag på www.geilohandelslag.no)

Varer ankommer Sparbutikken på Geilotorget

Første halvdel av juni 2015: Norgesgruppen har ankommet bygget med sitt mannskap. Det begynner å ligne veldig på en butikk med varehyller og kassaapparat. Over butikken vil det bygges 54 moderne leiligheter med direkte tilgang (heis/trapp) til Spar (se gjerne vår leilighetsvelger om du ønsker leilighet i komfortabel nærhet til Sparbutikk og alt det Geilo har å by på).

10. juni 2015. Det er ni dager til Sparbutikken på Geilotorget åpner. Baldakiner, hyllemerking, datakasser, siste finpuss på kjøkken, rullebånd, fasade og vareleveringsrampa. Bygget fikk i dag strøm og butikken ser ut til å kle de lyse lokalene godt. På bildet ser vi at enkelte tørrvarer allerede har ankommet butikken.

11. juni 2015: Parkeringsplass og innkjørsel til Geilotorget asfalteres. På innsiden av dørene er det finpuss på de butikktekniske detaljene og varepåfylling. Frem til og med åpningen vil vi oppdatere galleriet på vår Facebook-side for Geilotorget med alle bilder. Velkommen til ny Sparbutikk og Geilo Handelslag den 19. juni på Geilo!


Fra Sparbutikken29. mai 2015: Røropplegg til sprinkleranlegg, vann- og kloakk. Lyslister og strøm til alle lys- og stømkilder, innspurt på flislegging, kjølerom, fryseskap, ferskvaredisk, ventilasjonsanlegg, isolasjon og montering av den første heisen. Det er mye detaljer som skal på plass før den ny flotte Sparbutikken åpner den 19 juni på Geilo. På oversiden av bygget jobber Geilo Tomteservice med gatebruksplanen for Hol Kommune.


Fra Sparbutikken26. mars 2015: Ytterveggene på bygget er nå på plass og det fokuseres på innvendig arbeid i første etasje (Sparbutikken) og andre parkeringsetasje. Butikken, samt parkeringsarealet i front og underetasje ventes å være klar til slutten av juni 2015.
Februar 201524. februar 2015: Vi er nå ferdige med de tyngste løftene på Geilotorget og kranen som har vært med oss siden i sommer har dratt videre til neste oppdrag.

 

 

Siste byggetrinn utvendig for Geilotorget, Geilo

30. januar 2015: Som bildet viser jobbes det nå med innkjøringen til parkeringshuset og vareleveringsrampa til Spar-butikken i førsteetasje. Torget blir formet og snart er vi i gang med det innvendige arbeidet på både næringsareal og boliger.


Siste byggetrinn utvendig for Geilotorget, Geilo6. november 2014: Taket begynner nå å dekke toppen av bygget, næringsareal blir mer og mer synlig på gateplan og det er ikke lenge før bygget skal inn i sin siste utvendige byggefase. Vi henviser til våre facebooksider for album med samtlige bilder fra byggeprosessen.


Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 201430. september 2014: Det er i dag 362 dager siden nyheten om Geilotorget kom og det ble kjent at bygget skulle reises. I dag har vi koblet oss på oversiden (mot "holmsundergangen", for de lokalkjente) og mot bankplassen mot øvre del av Geilo sentrum. Fasaden til Spar-butikken begynner å ta form og noe panel ser dagens lys.


Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 20141. september 2014: Vi har nå kommet oss enda et steg opp i høyden på Geilotorget. Utsikten blir bare bedre og bedre. Nå, mot slutten av august, har vi lagt fundamentet for å koble oss på gatenivå på øvre plan. Hallingdals første rullebånd (mellom parkeringshus og Sparbutikk) er montert.


Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 2014

7. august 2014: Vi klatrer stadig oppover til nye høyder. Det er synlig framgang fra uke til uke. I begynnelsen av august har vi begynt med betongelementer for femte etasje. I tillegg har vi asfaltert den første etasjen av parkeringshuset og lagt betongsåle på gulvet i det som blir en romslig Sparbutikk i tredje etasje.


Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 2014

2. Juli 2014: Vi har nå passert 100 trailerlass med elementer til Geilotorget . Hver trailer får med seg i overkant av 30 tonn. Etter påsken (omtrent to måneder siden) har Geilotorget altså gått fra et tomt sted til over 3000 tonn med bygningsmasse, og dette er bare begynnelsen. Følg med på Geilo fremover! En riktig god sommer ønskes våre besøkende!

Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 201313. juni 2014: Vi har nå begynt å se dagslys på Geilotorget. De to etasjene som gjør grunnlaget for resten har virkelig tatt form om minner mer og mer om hvilke flotte parkeringsmuligheter det vil gi Geilo sentrum. Arbeidet fortsetter kontinuerlig oppover denne sommeren.


Fra Togstasjonen21. mai 2014: Trailerne fra Elementmontasje kommer på løpende bånd om dagen. Følger du litt med på Geilo om dagen vil du se endringer fra dag til dag. Tomten med det berømte navnet endrer seg snart til et flott leilighetskompleks med næringsarealer for en hver smak. Geilotorget.


Fra Expert (Geiloporten)24. april 2014: Tar du turen til Geilo nå vil du se at søylene har begynt å reise seg på tomten til Geilotorget. Den 5. mai vil det monteres kran på tomten og etter dette kommer elementene i tur og orden. Da vil det virkelig bli synlige forandringer i Geilo Sentrum. Bygget reiser seg. Hallingdal Hytteservice ønsker alle skarverennsdeltagere en riktig god tur i strålende vær på godt føre.

Fra kirken10. april 2014: Nå skjer det i stort tempo på byggeplassen. Veidekke har ferdigstilt støpingen av veggene for de to første etasjene (parkeringareal). Selv har vi flyttet inn for fullt på byggeplassen og i ukene som kommer vil det monteres betongsøyler med dragere. I dag, torsdag 10. april 2014 legges leilighetene ut for salg.

 

19. mars 2014: Oversiktvideo fra tomten til Geilotorget. Videoen viser hvor langt vi har kommet med fundamenteringen og reising av ytterveggene for prosjektet. Man får også et inntrykk hvor flott utsikten vil være fra leilighetene i bygget.

Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 201327. januar 2014: Nå bygges det! I disse dager støpes ytterveggene for de to parkeringsetasjene. Fordi høsten 2013 hadde milde temperaturer har vi kunnet holde driften oppe hele vinteren. Den planlagte byggepausen ble derfor ikke noe av.

 

Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 201325. oktober 2013: Vi har for alvor flyttet inn på tomten til Geilotorget. Nå utføres det viktig arbeid i høyt tempo før snøen ankommer destinasjonen. Det planeres, grøftes og lages drenering slik at området er klart for våren 2014. 

 

Nye Geilo, Hølet, Geilo Handelslag, tomt, norgesgruppen, spar,Den 11. oktober, på dagen en uke etter lansering av prosjektet, er vi i gang med opprydding av tomta og har startet grunnarbeidet.

 

 

Dette bildet har du kanskje sett før? Avdukningsbilde var en del av annonseringen i forkant av 4. oktober 2013 klokken 16.00 før ideer og plantegninger ble gjort offentlig. Flere bilder vil følge på disse nettsidene, velkommen tilbake :)Geilotorget ble lansert den 4. oktober 2013!

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotorget
Geilotorget Geilotorget Geilotorget